Tietosuojaseloste

Tämä on Ilome Cosmeticsin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 01.01.2021. Viimeisin muutos 24.01.2021.

1. Rekisterinpitäjä

Ilome Cosmetics
Yliopistonkatu 40a A 19
40100 Jyväskylä

info@ilome.fi
2548664-1

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Jenni Moilanen, info@ilome.fi

3. Rekisterin nimi

Yrityksen asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on
- henkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen)
- sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena
asiakassuhde asiakkaan ostettua tuotteita verkkokaupasta

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito ja markkinointiviestintä.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei koskaan luovuteta eteenpäin. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

11. Klarnan tietosuojailmoitus

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2021 alkaen.

Verkkokauppa

Ilome Cosmetics
Yliopistonkatu 40a A 19
40100 Jyväskylä

info@ilome.fi
2548664-1

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat


Paytrailin kautta onnistuvat kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksut, korttimaksut sekä laskulla ja osamaksulla maksaminen. Vaihtoehtona myös MobilePay.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Klarnan joustavilla maksutavoilla voit maksaa heti verkkopankissa tai pankkikortilla, valita laskun (30 päivää kulutonta maksuaikaa) tai osamaksuvaihtoehdon.

Lisää tietoa Klarnan maksutavoista.

Klarnan asiakaspalveluun saat yhteyden Klarnan omilta sivuilta.

Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm.

https://www.klarna.com/fi/

Klarnan asiakaspalvelunumero: 09 – 425 99 771 (puhelusta veloitetaan paikallisverkkomaksu).

Asiakkaan vastuu korttimaksamisessa Suomessa

Kortinhaltijalla on vastuu ilmoittaa pankilleen kaikista muutoksista sekä petollisista ja epänormaaleista tapahtumista tilillään.
Ilome Cosmetics ei ota vastuuta asiakkaiden korttien/tilien petoksiin/väärinkäyttöihin perustuvasta käytöstä verkkokaupassaan.
Ilome -verkkokauppa noudattaa maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardia (PCI DSS). Tämä vastuu koskee kaikkea Suomesta tapahtuvaa maksuliikennettä.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle heti sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, otathan heti yhteyttä asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus, mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Ilome Cosmetics
Yliopistonkatu 40a A 19
40100 Jyväskylä

info@ilome.fi
2548664-1

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimituskulut:

Toimitus asiakkaan valitsemaan Postin pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen 3,90€

Pientoimitus postiluukkuun tai -laatikkoon (valittavissa ripsi- ja kulmaseerumeille) 3,90€

Nouto Jyväskylän varastolta 0€

Yli 70€ tilauksiin ilmainen toimitus.

Jos valitset kassalla nouto-vaihtoehdon, saat tekstiviestitse ilmoituksen kun pakettisi on noudettavissa (yleensä jo saman päivän aikana). Asiakkaan kanssa sovitaan sopiva noutoaika, pakettia säilytetään maksimissaan 2 viikkoa.

Pakettiautomaattiin tilattu paketti voi ohjautua lähimpään Postin noutopisteeseen, jos valittu pakettiautomaatti on täynnä. Tähän emme voi valitettavasti vaikuttaa.

Toimitusaika

Pakkaamme ja lähetämme tilaukset pääsääntöisesti arkisin saman päivän aikana, jos tilaus on tehty ennen klo 14. Toimitusaikamme on 1-2 arkipäivää, jos toimitustavaksi on valittu nouto asiakkaan valitsemasta Postin noutopisteestä (kirjelähetyksillä toimitusaika 1-3 arkipäivää). Toimitusaika vaihtelee hieman toimitustavasta riippuen, ja arvioitu toimitusaika kerrotaan toimitustapaa valitessa. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä asiakkaalle välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tiedotamme sivuillamme mahdollisista poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan tulee ilmoittaa meille päätöksestä peruuttaa sopimus sähköpostitse osoitteeseen info@ilome.fi.

Palautettavien tuotteiden tulee olla hygieniasyistä johtuen käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissaan sekä myyntikuntoisia.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme kaikki sinulta saamamme maksusuoritukset, myös toimituskustannukset viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt maksaessasi ostokset. Tuotteiden palautuskustannuksista vastaa asiakas.

Asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset ja palautuskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemansa toimitustavan kuljetusyhtiölle (Posti)